FINLANDS HEMFYSIO

Idén till Helsingfors Hemfysio föddes 2011, jag märkte att det fanns brist på fysioterapeuter som vill göra hembesök för äldre till ett rimligt pris. Idé blev till handling och 2012 startade Helsingfors Hemfysio. Namnet (Helsingfors Hemfysio/Helsingin Kotifysio) växte fram, det var ju hembesök i Helsingfors som vi gjorde, så varför inte ta namnet Helsingfors Hemfysio? Helsingfors Hemfysio är numera Finlands hemfysio, detta pga att vi har som mission att förbättra, inte bara huvudstadsregionens utan hela Finlands hemrehabilitering.

För oss spelar det ingen roll ifall klienten bor på servicehem, sjukhus, hemma eller något annat ställe, vi vill ge en möjlighet för klienten oberoende av var hen bor. Själva företaget är ett familjeföretag var undertecknad är den yngste av tre bröder.

Efter att vi varit med om att förbättra många människors fysiska funktionsförmåga får man inte glömma bort att vi kallar vår typ av fysioterapi för social fysioterapi. Vad betyder social fysioterapi egentligen?

För oss betyder det att vi vill se helhetsbilden för klienten, vi vill att klienten skall må bra såväl fysiskt som psykiskt. Vi vill ge klienten mera innehåll i dagen, att klienten skall kunna se frametom fysioterapin och att hen skall få nytta av den såväl fysiskt som psykiskt.

Vi e stolta över vad vi gör och kommer att fortsätta utveckla oss själva och rehabiliteringen för äldre. Vi har valt att jobba med seniorer och englit oss är det, det bästa valet!

Hälsningar, Patrick Eriksson Företagande Fysioterapeut / VD Helsingfors Hemfysio

Passar fysioterapihembesök för dig? Ta kontakt!